Spisesteder på Triaden

Ta deg et avbrekk i shoppingen hos et av våre spisesteder.

Pizza, salat, pasta, bolle, kjøtt, brød, fisk og mye mer. Uansett hva du har lyst på finner du det hos et av våre spisesteder.

Nå har vi et bredt utvalg av spisesteder på vårt senter. Vi har stor restaurantgate ut mot parken i 3.etg og flere spisesteder ut mot Skårersletta i 1.etg.

Nedenfor finner du en oversikt over alle spisestedene våre med åpningstider, meny, bestille takeaway eller bestille bord.

Følgende spisesteder har takeaway:

 • Sabrura Sticks & Sushi
 • Egon
 • Spiseriet
 • Tandoori 9
 • Jordbærpikene
 • Baker Nordby (pizza)
 • Burger King
 • French Tacos
 • Subway
 • Espresso House
 • Jønk Burger.

Burger King

BURGER KING

På BURGER KING® serverer vi kvalitetsrik, smakfull og rimelig mat. BURGER KING® ble grunnlagt i 1954, og er nå den nest største hamburgerkjeden i verden.

Se åpningstider her
Egon

EGON

Hos Egon kan du nyte god mat og drikke med familie og venner i trivelige omgivelser.

Se åpningstider her

Bestill bord

Bestill takeaway


Baker Nordby

BAKER NORDBY

Hos Baker Nordby får du tradisjonelle bakevarer som kanelboller, surdeigsbrød, kaker – og deilig påsmurte rundstykker til lunsj. Etter kl.15.00 får du kjøpt nydelig italiensk pizza.

Baker Nordby har søndagsåpent: 10-21 med pizzaservering etter kl.15.00.


Se åpningstider her

Bestill takeaway pizza

Telefon: 67 91 80 00

Boba Cha

BOBA CHA

Boba Cha tilbyr en helt ny smaksopplevelse av te. Boba tea/bubble tea er traktet te blandet med ulike ingredienser som krem, kokosnøttvann, melk, sirup og fruktjuice, toppet med tabioca perler (boba), popping (fruktjuice perler) eller rainbow gelé. Dette gir en fantastisk smaksopplevelse.

Se åpningstider her

Espresso House

ESPRESSO HOUSE

Velkommen til Espresso House! Espresso House er et sted med varm og god atmosfære, hvor du alltid kan finne en plass. Enten om du vil slappe av, studere, jobbe, møte venner eller sitte for deg selv.

Vi har Foodora.

Se åpningstider her

French tacos

FRENCH TACOS

French Tacos er et nytt fast-food fenomen. Mindre som en taco og mer som en presset burrito i San Diego-stil, er den franske tacos fylt med pommes frites, en hvit kremet hjemmelaget ostesaus med valgfritt protein, saus og andre ingredienser, alt pakket inn i en mel-tortilla.

Se åpningstider her


Jordbærpikene

JORDBÆRPIKENE

Jordbærpikene er en koselig møteplass hvor du kan senke skuldrene og nyte et godt måltid med hjemmelaget mat. Eller kose deg med litt kaffe og kake mens du slår av en prat med noen du liker å være sammen med.

Se åpningstider her

Bestill takeaway

Liv & Røre

LIV & RØRE

Du finner 2 stk. spisesteder hos Liv & Røre

Girasole meny

Med alt under et tak og en midt i blinken plassering inviterer vi til Liv & Røre. Vi har stor boltreplass og hele 2300 kvadratmeter til å prøve lykken, spise og nyte. Her kombineres spisesteder, barer, spill og aktiviteter i en herlig røre.

Se åpningstider her

Ta kontakt med Liv & Røre

Book spill her

Bordreservasjon

Takeaway - ring 90289044 eller gå inn på https://livrore.no/triaden/mat/

Narvesen

NARVESEN

Hos Narvesen finner du alt fra kaffe og kald drikke til fersk bakst, pølser og is. Du finner et bredt utvalg kioskvarer og blader til både liten og stor.

Se åpningstider her

Sabrura Sticks & Sushi

SABRURA STICKS & SUSHI

Sabrura Sticks & Sushi serverer sushi, sticks og asiatisk inspirert mat og med en norsk vri. Vi strekker oss langt for å bruke kortreiste råvarer der det er mulig. Alle våre restauranter byr på en deilig sushibuffet hvor du kan velge blant et variert utvalg sushi og asiatisk inspirert mat.

Se åpningstider her

Bestill bord

Bestill takeaway

Subway

SUBWAY

Vi smører sandwicher og lager salater av ferske råvarer mens du venter. I dag er vi verdens største sandwichkjede med mer enn 44 000 utsalgssteder rundt om i verden. Vi har blitt et ledende valg for folk som ønsker raske, næringsrike måltider som hele familien kan nyte.

Se åpningstider her

Tandoori 9

TANDOORI 9

Tandoori 9 er kjent for sin etniske opplevelse og har et kjøkken som er inspirert av essensen av robuste smaker. Tandoori 9 ønsker at du skal få en god opplevelse av vegetariske og ikke-vegetariske kebabs og curries

Se åpningstider her

Bestill på nett

Jønk Burger

JØNK - en kul burgersjappe som lager de diggeste Smashburgere og er stolt vinner av "Årets Burger" to år på rad. Vi startet fra scratch med én avdeling, og har nå flere lokasjoner. Hos oss finner du ikke bare vanlige burgere, men de mest smaksrike smashburgerne du noensinne har prøvd, og mye mer.

Se åpningstider her

Se menyen her