Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 11:00 - 21:00
Tirsdag 11:00 - 21:00
Onsdag 11:00 - 21:00
Torsdag 11:00 - 21:00
Fredag 11:00 - 21:00
Lørdag 11:00 - 21:00
Søndag 13:00 - 20:00
Sabrura Sticks & Sushi

Åpent i dag 11:00 - 21:00

Ansatt som poserer med et brett sushi foran sushi buffeet

Om Sabrura Sticks & Sushi

Sabrura Sticks & Sushi serverer sushi, sticks og asiatisk inspirert mat og med en norsk vri. Vi strekker oss langt for å bruke kortreiste råvarer der det er mulig. Alle våre restauranter byr på en deilig sushibuffet hvor du kan velge blant et variert utvalg sushi og asiatisk inspirert mat.

Vi har også en à la carte-meny med flere fristende retter.

Barn 6–11 år betaler halv pris på buffet i følge med betalende voksen, og barn under 6 år spiser gratis i følge med betalende voksen.

Sitt ned og nyt i vår restaurant eller bestill takeaway og ta med Brura hjem.

Velkommen til Sabrura Sticks & Sushi

Sushibuffet:

Sabrura har RÅ sushibuffet til RÅe gjester 💛 Gjør helgen komplett med et besøk hos oss da vel!

Når prisene stiger er vårt RÅeste tips til deg å få mest mulig ut av det man allerede har💛 På vår sushibuffet kan du fylle fatet med akkurat det du vil – så mange ganger du vil!

Helt RÅ lunsj uten ventetid! Spis så mye du vil (og kan) fra 199,- 🍣

Barn i buffet:

Vi har Sushibuffet til hele flokken 💛 Visste du at i følge med betalende voksen spiser barn under 6 år helt gratis? Og barn under 12 år til halv pris?

Barn + Sabrura = Sant💛 Vi digger når hele familien samles rundt bordet for sushikosen! Hos oss spiser barn 0-5 år helt gratis og barn 6-11 år for halve prisen i følge med en betalende voksen!

Ta med flokken på Sabrura 🫶 Hos oss spiser barn under 6 år gratis og barn mellom 6-11 år for halv pris, i følge med en betalende voksen. Gratis is til kidsa er alltid inkludert!

Familiekombo:

Helgekosen som passer for ALLE ❤️ Vår Familiekombo er perfekt å dele med hele gjengen – du får totalt 62 digge biter av våre sticks og sushi! Gira på å teste? Bestilles enkelt på https://sabrurasushi.no/takeaway

Storfamilien eller vennegjengen på besøk? Vår Familiekombo har flere DIGGE godsaker som vil passer for alle – både store og små 💛! Bestilles enkelt på https://sabrurasushi.no/takeaway

Ta familiemiddagen til neste nivå? Med vår Familiekombo får du et stort og fristende måltid av både sushi OG sticks🌶 Kan bestilles på https://sabrurasushi.no/takeaway.

Vi leverer via Foodora og Wolt.

Kart

Beliggenhet

3. etasje