Et komplett senter

Har du vært innom Triaden i det siste? Hvis ikke, så har du virkelig noe å glede deg til!

Etter omfattende oppussing og modernisering fremstår vi nå som den attraktive og komplette shoppingdestinasjonen vi ønsker å være for både lokale og tilreisende.

Vårt mål har hele tiden vært å bli det "tredje rom" – et sted hvor folk kan møtes, slappe av og tilbringe tid sammen utenfor hjemmet og arbeidsplassen. Nå er vi endelig der, med stilren arkitektur, moderne fasiliteter, et bredt utvalg av butikker og spisesteder, samt et stort fokus på bærekraft. Rett og slett et ideelt sted for shopping, avslapning og sosiale aktiviteter.

Utvidelsen har også gitt oss en rekke nye butikker, og vi har nå et komplett og variert utvalg som tilfredsstiller enhver smak og behov. Alt fra mote og skjønnhet til sport og interiør.

Butikksjef Nafisa hos Skeidar er stolt over den nye, fine butikken på Triaden

Skeidar

Vi er spesielt stolte av at Skeidar har valgt å etablere seg på Triaden. De boltrer seg på hele 1200 kvadratmeter i 3 etasje, og tilbyr et bredt sortiment av moderne kvalitetsmøbler og stilsikre interiørløsninger, samt en egen sengeavdeling. Med denne nyetableringen kan vi på Triaden nå tilby innbyggerne i Lørenskog det ypperste innen interiørdesign når hjemmet skal fornyes.

Inspirasjon fra Skeidar

Søstrene Grene

En annen nyetablering i 3. etasje er Søstrene Grene, som kan friste med en unik blanding av trendy, rimelige og stilfulle produkter. Denne butikkens atmosfære og overkommelige priser har virkelig gjort den til en favoritt for kreative sjeler og de som søker det spesielle

Ta turen innom Søstrene Grene i 3.etasje
Inspirasjon fra butikken hos Søstrene Grene

Alt du trenger til sport og frilufstliv

På Triaden finner du hele 3 fullsortiments sportsbutikker

Butikksjef Kristian hos Anton Sport har et imponerende utvalg av alt du trenger innen sport og friluftsliv

Anton Sport

-tilbyr et imponerende utvalg førsteklasses sportsklær, sko og utstyr. Noe som gjør butikken til det ultimate stoppested for sport og friluftsliv!

Her møter du butikksjef Kristian og andre dedikerte ansatte som er lidenskapelige og kunnskapsrike, og ikke minst klare til å gi deg nyttig veiledning. Visste du forresten at de har en egen spesialist som kan gi deg råd om sykler?

Sport Outlet

I 3. etasje med utsikt ut mot nye Skårersletta ligger også Sport Outlet, som med sine 2000 kvadratmeter er en av de største butikkene på senteret. Dette er destinasjonen for rimelige sportsklær, sko og utstyr fra kjente merkevarer som Berghaus, Craft, Bjørn Dæhlie, Tufte og Kari Traa.

Denne butikken lever virkelig opp til uttrykket «Smart handel til bare lave priser».

Her er Linn, som er butikksjef hos Sport Outlet

I tillegg finner du vår lokale aktør Aya Sport med sportsentusiasten Kim Andrè i spissen.

Innovasjon, personlig tilpassing og ekspertveiledning er nøkkelord som verdsettes høyt i denne butikken, så her kan du absolutt forvente det lille ekstra. Og har de ikke det du er ute etter på lager, så bestiller de gjerne dette.

Sammen utgjør disse butikkene et unikt trekløver, som gjør at vi på Triaden nå kan kalle oss ledende i Lørenskog på sport og friluftsliv.

Store kjeder og spesialbutikker.

Du finner selvfølgelig mange av de største kjedene på senteret og en av de største er H&M. Den svenske kjeden har vært på senteret i mange år allerede, men har nå fått nye lokaler i 2. etasje. Den nye butikken er lys, luftig og moderne, med en flott herreavdeling, i tillegg til dame, barn og kosmetikk.

Lys og fin fasade hos H&M i 2.etasje

Freequent

Vi har også nisjebutikker som Freequent. Denne danske butikkjeden har tatt Triaden med storm, med kolleksjoner for jenter og kvinner som ønsker å være kul og komfortabel med trendy og feminine styles.

Sjekk den ut du også! Her blir du både inspirert og ikke minst er det mange gode motetips å få av folka som jobber der.

Flotte "fotomodeller" som jobber hos Freequent

Barnas Hus

De minste skal også ha sitt, og hos Barnas Hus i 3. etasje finner du både utstyr og klær til barn fra 0 helt opptil 10 år. I tillegg kan det som nybakte foreldre være mange spørsmål og nye ting å forholde seg til, og da er det godt å komme til en spesialbutikk der du møter ansatte som kan gi deg gode råd og tips.

Ta turen innom Barnas Hus i 3.etasje og hils på de blide, dyktige jentene som jobber der

Playworld

Triaden er også opplevelse, noe Playworld er et flott eksempel på. Her finner et imponerende utvalg av trampoliner, hinderløyper og TAG Challenges.

I tillegg har de et stort lekeland med morsomme interaktive spill der du kan leke og konkurrere samtidig - Playworld har rett og slett alt et aktivitetssenter skal ha og litt til!

Mye moro å finne hos Playworld

Dette er bare noen få av de nesten 100 butikkene og spisestedene du finner på senteret.

Full oversikt over buitkkene finner du her.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å utforske nye Triaden og oppleve en ny standard for shopping, hygge og opplevelser!