Her kan du lese om de spennende nyhetene på Triaden

Vi har åpnet 40 nye butikker - les mer her

Triaden har over flere år vært under utbygging og vi har hatt flere store delåpninger, den første 17.november 2022. Det er åpnet mange nye butikker og ikke minst spisesteder. (her kan du lese hvilke spisesteder som pr.idag er på Triaden)

Sats har åpnet nytt, flott treningssenter i 2.etg og har blitt veldig populært hos Sats-medlemmer. I tillegg åpner Playworld et aktivitetssenter i 1. og 2.etg. Playworld åpner 2.desember

Scroll nedover for å se alle de nye butikkene


Finn godfølelsen hos Anton Sport

Anton Sport er 1 av i alt 3 sportsbutikker på senteret, og er nærmest som en flaggskip-butikk å regne der den ligger i sine store lokaler i 2. etasje.

Når du besøker denne butikken kan vi nærmest garantere at du blir inspirert til å finne godfølelsen gjennom sport og friluftsaktiviteter. Her finner du alt av utstyret du trenger med hovedvekt på ski, sykkel, løp og friluft, og i tillegg har de dyktige fagfolk som vil hjelpe deg med å finne det riktige utstyret som passer for deg og ditt behov.

Gå til butikkside

Baker Nordby - ekte håndverksbakeri og konditori

Vi har savnet et ekte bakeri på senteret, men nå er ventetiden over. I enden av vår nye restaurantgate i 3 etasje finner du Baker Nordby i flotte lokaler med egen uteservering.

Her finner du alt du måtte begjære av deilig gjærbakst og søte kaker i ulike varianter. Etter kl.13.00 får du tradisjonell italiensk pizza med sprø surdeigsbunn, som kan nytes i kaféen eller tas med hjem.

Gå til butikkside


Boys of Europe for gutta

Det er lett å se bra ut etter et besøk hos Boys of Europe. Her er det fokus på jeans og annen casual mote, som passer de fleste gutter. Er du i tvil, så hjelper de ansatte deg til å finne din stil.

Butikken finner du i 2. etasje.

Gå til butikkside


Burger King gjør comeback

Burger King er ytterligere en kjenning som endelig gjør comeback på senteret. Sentralt plassert ved hovedinngang, og med egen uteservering, er den nye restauranten ypperlig å legge turen innom hvis du trenger litt påfyll før shoppingen.

I likhet med mange av våre andre restauranter er også denne søndagsåpen - Velkommen!

Gå til butikkside

Change - Perfekt passform uansett størrelse og kroppsfasong

Etter flere års fravær er Change Lingerie endelig tilbake i 3. etasje på Triaden. Som Norges største spesialforretning for undertøy, badetøy, strømper og nattøy for dame, har de alltid et spennende og bredt sortiment av basis og motevarer, samt spesialprodukter som sportsundertøy, amme-BH og mye mer.

Her finner du et stort utvalg av størrelser, som sammen med personlig service og omtenksom veiledning, er nøkkelen til å finne den perfekte bh’en spesielt tilpasset deg.

Gå til butikkside

Espresso House brenner for kaffe, mennesker og miljøet.

Espresso House er et tradisjonsrikt svensk konsept som vi er stolte av å fått inn på Triaden. Med kaffe i verdensklasse og lidenskapelige baristaer er du garantert en god kaffeopplevelse, samt et stort utvalg av kalde drikker, påsmurte baguetter og andre ferske bakevarer.

Alt nytes i nydelige lokaler med hyggelig atmosfære og egen mesanin, eller på uteservering mot Skårersletta hvis du heller foretrekker å nyte en «fika» i solen.

Gå til butikkside


Feel - føl inspirasjonen komme

Følelsen av inspirasjon er stikkordene når du entrer Feel sine butikklokaler i 1. etasje.

Her får du interiørprodukter til alle rom og alle typer hjem, og ikke minst idéer om hva du selv kan skape i ditt eget hjem.

Gå til butikkside

Floyd er Norges ledende motebutikk for kvinner

Her finner man bla merker som B-Young, Vila, Fransa, Ichi, Kari Traa, Bianco og Birkenstock, for å nevne noen få.

Butikken er spesialist på kjoler, så her vil du garantert finne noe du liker, enten det er til hverdag, fest eller andre store anledninger.

Gå til butikkside


Follestad - for den klesbevisste

Hos Follestad står de klar til å gi deg tips og veiledning på jakten etter ditt nye favorittantrekk. Dette er virkelig en butikk for den klesbevisste herre og dame, enten det er til jobb, fritid eller selskap, og vi er stolte av at kjeden nå har valgt å etablere seg her hos oss på Triaden.

Butikken ligger i 2. etasje, og her finner du kjente merkevarer som Boss, Eton, Frislid, Marc Jacobs og Polo, for å nevne noen. Velkommen til Lørenskogs råeste vareutvalg når det gjelder alt fra fritidsklær til festklær.

Gå til butikkside

Freequent - Spennende dansk merkevare

I splitter nye lokaler i 3. etasje finner man merkevarebutikken Freequent. Her vil kvinner i alle aldre finne kule og feminine kolleksjoner inspirert av klassisk og skandinavisk design.

Freequent er en dansk merkevare, som forhandles i mer enn 1000 butikker over hele Europa, og nå har de også kommet til Triaden.

Gå til butikkside


Glitter - stedet for rimelige smykker og tilbehør

Med et bredt utvalg av smykker i ekte sølv, bijouteri, vesker og fargerikt hårtilbehør, er dette stedet å oppsøke uansett anledning. Butikken finner du i nye lokaler i 2. etasje.

Gå til butikkside


Jack & Jones - elegant og røft

Velkommen til Jack & Jones i 2. etasje. Hvis du liker pene herreklær som tilbyr både elegante og røffe styles, har du kommet til riktig sted. Spesielt hvis du også har en lidenskap for denim.

Gå til butikkside


Jordbærpikene - Oppskriften på den gode samtalen.

Denne koselige møteplassen finner du ved hovedinngangen i 1. etasje. Her kan du senke skuldrene og nyte et godt måltid med hjemmelaget mat, eller kose deg med litt kaffe og kake mens du slår av en prat med noen du liker å være sammen med.

Både mat og kaker lages fra bunnen av, med sesongens friske råvarer, og derfor er dette et naturlig møtested for alt fra kaffe og kaker til lunsj og middag. Hos Jordbærpikene er de så fornøyd med oppskriftene sine at de gjerne deler dem med deg, så ikke rart maten serveres med et stolt smil om munnen.

Gå til butikkside

Lindex er tilbake

Lindex har vært ute av senteret en periode pga om ombyggingen, men har nå reåpnet i nye flotte lokaler i 3.etg. Som en av Europas ledende motekjeder er de fleste kjent med deres konsept.

Den nye butikken på Triaden har store avdelinger til både dame og barn, samt en lekker undertøysavdeling, så her får alle det de trenger fra innerst til ytterst, og ikke minst god veiledning fra dyktige ansatte.

Gå til butikkside

Har du sjekket ut Liv & Røre?

Med alt under et tak og en midt i blinken plassering inviterer vi til Liv & Røre på Triaden.

Dette er definitivt den nye samlingsplassen for voksne midt i hjerte av Lørenskog. Her har de kombinert det beste av to verdener, utfordrende spill og deilig mat & drikke.

Det hele er pakket inn i en herlig sofistikert atmosfære, som er både stilsikker og treffsikker. I luftige lokaler på hele 2400 kvadratmeter er det god plass til å prøve lykken, spise og nyte livet.

Her finner du to barer og en restaurant som tilbyr deilig streetfood, og på spillmenyen har de en rekke spill og aktiviteter, alt fra elektrisk dart til shuffleboard og arkadespill.

Velkommen til uforglemmelige øyeblikk hos Liv & Røre på Triaden.

Gå til butikkside

Rituals - senk farten og koble av

Med en unik kombinasjon av hudpleie, kroppsprodukter, sminke og produkter til hjemmet, blander Rituals moderne teknologi og tradisjonelle ritualer fra Det fjerne Østen.

Filosofien er enkel; å forvandle hverdagslige gjøremål til meningsfulle små ritualer, og det er ikke så mye som kreves for å gjøre en grå og kjedelig dag til noe som kan nytes. Ved å bruke noe så enkelt som en håndsåpe, duftpinner eller et duftlys fra Rituals med en herlig duft og i en vakker forpakning, kan du berike de aller minste øyeblikkene med en følelse av luksus og eksklusivitet. Butikken finner du i 2. etasje.

Gå til butikkside

Råh behandling til kroppen

Gi ditt hår, din hud, dine negler og din kropp det den fortjener! Råh hudpleie i 2. etasje er vårt nyeste tilskudd innen hud- og kroppspleie.

Dette er en hudpleiekjede med nesten 20 års erfaring, som har fokus på å gi kundene den nyeste og beste i behandlingen, i en god og avslappet atmosfære. Ta deg et avbrekk i hverdagen og legg turen innom Råh.

Gå til butikkside

Velkommen til Norges kanskje fineste Skeidar-butikk

Endelig har vi fått vår egen møbelbutikk på Triaden. Den 1200 kvadratmeter store butikken ligger i 3 etasje, og tilbyr et bredt sortiment av moderne kvalitetsmøbler og stilsikre interiørløsninger, samt en egen sengeavdeling.

Visste du at Skeidar designer og utvikler en lang rekke egne produkter og merker? Samtidig samarbeider de tett med flere av nordens fremste merkevarer på møbler og madrasser som bla. Stressless, Jensen, Svane, Formfin, Brunstad, Conform, Hjellegjerde, Fagerheim, Wonderland, Hødnebø, HÅG, Flexlux, XOV, Kleppe, Furninova, Dynoform og Sacco.

Gå til butikkside

Sport Outlet - Høy kvalitet til lav pris

Med Sport Outlet tilbake har vi fått en ny kjempe på senteret. Her snakker vi over 2000 kvadratmeter med kjente merkevarer innen sport, fritid og friluftsliv.

Og ikke nok med det - prisene er også lave! Her jobbes det hver dag for å gjøre gode sport- og fritidsopplevelser tilgjengelige for absolutt alle, noe som tydelig gjenspeiler seg i deres mantra: «Høy kvalitet til lav pris!».

Gå til butikkside

Den nye lavprisgiganten i 3. etasje

Butikkleder Caroline Ashby og resten av teamet hos Europris er endelig på plass på Triaden, og i den 1400 kvadratmeter store butikken finner du alt mellom himmel og jord.

Her har de det du trenger, når du trenger det - alt til rimelig priser.

Gå til butikkside


.