Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Kontakt

934 39 720 Send e-post

Etasjeplan

Plan 1

Unn deg noe godt hos Jordbærpikene

Jordbærpikene gir deg en rolig stund i en hektisk hverdag. Hos oss kan du lene deg tilbake, kose deg med god mat og bare nyte. Kaféen er en naturlig lunsjplass, et sted hvor du kan spise middag eller bare treffe venner over en kopp kaffe med noe godt til.

 

Hos oss serverer vi god hjemmelaget mat fra kjøkkenet vårt. På menyen finner du retter som bruschetta, pasta, club sandwich, omelett og friske salater. Smakfulle klassikere er kylling- og baconsalaten vår, ostesmørbrød med mozzarella- og bacon eller grovkvernet burger med urte- og hvitløksstekte poteter. Rundstykker, croissanter og salater fra vår selvbetjente disk er et alternativ om du ønsker noe raskt å ta med.

 

Lyst på noe søtt etter maten? Prøv en av våre hjemmelagede bakverk og kaker fra kakebordet. Vi har brownies, ostekake, gulrotkake og deilige sjokoladecookies, for å nevne noe. Og ikke noe smaker bedre enn ordentlig god kaffe til. Vi serverer vår egen svarte kaffe, mørkbrent og fyldig, og alle våre kaffedrikker er laget med Jordbærpikenes egen espresso fra Italia.

Velkommen!

 

Kaffekort - samle stempel og få den 7.kaffedrikken gratis.

 Reservasjon - Muligheter for å reservere bord for deg og dine. 

Elektroniske gavekort - som du kan gi i gave til venner og kjente. Godt utvalg, hyggelig vertsskap og stemningsfull atmosfære.

 

EKTE - ENGASJERT - SKAPENDE

 

Butikkategori: