Triaden med kjempevekst

Norges største kjøpesentre har hatt god vekst så langt i år. Det er spesielt Triaden som skiller seg ut.

Fasade Triaden

Artikkel hentet fra Finansavisen - publisert 13.juli 2023

Satser i distriktet

Triaden kjøpesenter på Lørenskog kan skilte med høyest vekst i Norge i bruttoomsetningen på hele 39,2 prosent mot første halvår 2022.

Triaden har de siste årene vært et av de største utbyggingsprosjektene til Olav Thon-gruppen. Fra å ha vært litt nede, er vi nå på vei opp igjen, og har veldig bra fart, sier senterdirektør Jørgen Solvei.

Kjøpesenteret Triaden har siden november i fjor åpnet 40 nye butikker. Ifølge senterdirektør Solvei har det utvilsomt bidratt til den gode veksten. Senteret rigges nå for videre vekst:

Vi har fortsatt 7.000 kvadratmeter til vi skal åpne i år. Lørenskog har vært det stedet i Norge som har økt mest i befolkning de siste tre årene og vil øke mest de neste tre årene.

Solvei er nøye med å påpeke at Triaden skal bli et sted for opplevelser, vel så mye som shopping. Videre utbygging skal fokusere på trening og helse, og senteret er i gang med utbyggingen av en egen idrettshall.

Målet er å bli «det tredje rom» for folk, altså stedet man drar til og møtes på når man ikke er hjemme eller på jobb.

Senterdirektøren har stor tror på at satsingen vil bære frukter:

Vi kommer til å gå over 1 milliard i omsetning i år. I fjor hadde vi omsetning på 750 millioner. Så ja, vi ser for oss en ganske kraftig vekst.

Fasade Triaden