Snart åpner det nye utestedet på Triaden

Velkommen til Liv & Røre med to barer, to ulike streetfood-tilbud og aktiviteter i spennet fra bowling og shuffleboard til karaoke, dart og biljard.

Daglig leder Liv og rore
Fotograf: Torstein Davidsen

Mathilda Mårtenson(daglig leder) og Heidi Granlund (ass.daglig leder) ønsker velkommen til åpning av Triaden`s nye utested Liv & Røre 15.september.

Triaden blir det andre kjøpesenteret i Thon-systemet som får det splitter nye møtestedkonseptet, et tilbud som så langt bare finnes på Amfi Moa-senteret i Ålesund, men som etter hvert skal finnes på totalt 10 Thon-sentre.

Det er selskapet Resthon AS som står bak tilbudet, og innenfor de foreløpig lukkede dørene på denne delen av Triaden ser man nå konturene av to barer, en «øy» som skal gi plass til to ulike streetfood-konsepter, samt områder dedikert til en rekke ulike aktiviteter.

Vi skal være en lekeplass for voksne, og håper folk i nærområdet velger å komme hit framfor å dra til Oslo eller Lillestrøm når de skal ut og hygge seg, sier Mathilda Mårtensson.

Det nye utestedet får inngang både fra senteret og fra den nye parken på baksiden av senteret, der det også blir to ulike uteserveringer tilknyttet Liv & Røre.

Vi håper dette kan være et sted for alt fra barnefamilier og pensjonister til et voksent utelivpublikum. Vi vil legge opp til at man kan møtes her for å ta en øl og en matbit mens man ser en fotballkamp, at man kommer hit for å more seg med ulike aktiviteter og også at dette blir et sted man kan leie for møter eller lukkede selskaper. Lokalene er store nok og fleksible nok til at vi kan innfri mange ønsker, slår Mathilda Mårtensson fast.

Dette blir Romerikes største, sosiale møtested for voksne, og vil fylle et behov veldig mange har etterlyst. For vår del er dette enda et skritt i retning av å bli framtidas kjøpesenter, sier senterdirektør på Triaden, Jørgen Lund Sovei.

Daglig leder Liv og rore
Fotograf: Torstein Davidsen