Skeidar åpner på Triaden

Nok en storetablering på gang - Nå ønsker vi å ta tilbake Lørenskog-markedet

Tekst og foto: Torstein Davidsen Romerikes Blad
GOD PLASS: Egil André Iversen (t.h.) og Jørgen Lund Solvei i lokalet som snart skal huse den nye møbelbutikken. Foto: Torstein Davidsen

Jeg er veldig fornøyd med det jeg ser her, konstaterer kjededirektør Egil André Iversen i SkeidarLiving Group, som i løpet av få dager overtar et 1.200 kvadratmeter stort lokale i tredje etasje på Triaden.

I løpet av de neste ukene skal lokalene fylles med møbler, senger og interiør – og målet er å åpne den splitter nye møbelbutikken 1. juli.

Vi gleder oss. Når tilbudet blir så bra som det blir på Triaden nå, så blir handelen i stor grad lokal. Man skaper nærmest et eget markedsområde, der svært mange av kundene heller ikke trenger bruke bil, og vi bygger en moderne butikk som skal møte dette behovet, slår kjededirektøren fast.

Butikken på Triaden blir et nytt og mer moderne Skeidar-konsept enn de mer tradisjonelle møbelbutikkene.

Men vi får presentert hele utvalget innenfor alle de fire stilartene vi ser at den norske forbrukeren kjenner seg igjen i, og vi får en stor sengeavdeling. Folk vil sove godt, og det tar vi på alvor, sier Egil André Iversen, som selv har bodd i en årrekke på Skedsmokorset, men som nå holder hus i Oslo.

Kompletterer utvalget

Senterdirektør Jørgen Lund Solvei på Triaden er også strålende fornøyd med å få møbelgiganten inn på senteret, og konstaterer at Skeidar brukte omtrent fem minutter på å takke ja da de fikk tilbud om 300 kvadratmeter i tillegg til de 900 de allerede hadde skrevet kontrakt på.

Så fort tror jeg aldri noen har bestemt seg, smiler han.

Vi har i liten grad butikker med kapitalvarer, det får vi nå. I tillegg vil Skeidar være med og komplettere utvalget av lamper og en del andre typer interiørvarer, konstaterer han.

Tekst og foto: Torstein Davidsen Romerikes Blad
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]
GOD PLASS: Egil André Iversen (t.h.) og Jørgen Lund Solvei i lokalet som snart skal huse den nye møbelbutikken. Foto: Torstein Davidsen