KESER - etnisk matbutikk åpner på Triaden

Butikken vil ha åpent 7 dager i uka og har egen inngang fra Skårersletta

Tekst og foto: Torstein Davidsen, Romerikes Blad

Vi jobber så raskt vi kan, sier Keser, som fra før driver Keiser fruktmarked på Jessheim sammen med broren Bayram Keser (45).

Lillestrøm og Jessheim

Historien om Keiser startet i Lillestrøm, der det etter hvert legendariske frukt- og grøntmarkedet i sin tid ble etablert nettopp av familien Keser.

Og for mange på Romerike er Keiser-navnet nærmest ensbetydende med frukt, grønt og et stort utvalg av mer eller mindre etniske varer som det kan være vanskelig å finne i hyllene til dagligvaregigantene – samt blomster.

Hvorfor starter dere butikk på Triaden i tillegg?

Dette er et område som vokser og der det kommer massevis av nye innbyggere, og vi tror vi skal kunne få til noe her. Så da denne muligheten dukket opp, var vi ikke i tvil om å åpne her i tillegg til Jessheim, svarer Mehmet Keser.

Utemarked på fortauet

Senterdirektør Jørgen Lund Solvei på Triaden er begeistret for nyetaberingen, som han mener vil komplettere dagligvaretilbudet på senteret.

Vi er opptatt av å få inn de beste i hvert segment, og Keser har lang fartstid i både Lillestrøm og på Jessheim. Når man snakker om frukt og grønt, så er det veldig mange på Romerike som automatisk tenker på Keser, sier han.

Tekst og foto: Torstein Davidsen, Romerikes Blad
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]