Dette kommer langs Skårersletta

Vi vet at dette er noe folk ønsker seg. Langs den nye Triadenfasaden mot Skårersletta blir det serveringssteder på rekke og rad.

Jørgen og Eystein Skårersletta
Driftssjef Eystein Henriksen (t.v.) og senterdirektør Jørgen Lund Solvei gleder seg til nye Triaden står helt ferdig neste høst. Foto; Torstein Davidsen, Romerikes Blad

Byggearbeidene pågår for fullt i den nye delen av Triaden. Senteret skal ferdigstilles i sin helhet høsten 2023, men før den tid er det duket for delåpning både i november i år og i mars neste år.

Mens to tredeler av det nye arealet åpner allerede i november, blir antallet butikker som åpner i mars neste år større – rundt 20 til sammen, forteller senterdirektør Jørgen Lund Solvei.

Han har merket seg at interessen er særlig stor for hva som kommer i lokalene ut mot Skårersletta, og letter litt på sløret nå:– Her blir det et bredt utvalg av serveringssteder og kafeer, fordi vi vet at dette er noe folk ønsker seg, slår han fast.

Etterlengtet kaffebar

Romerikes Blad har tidligere fortalt om avtalen med Lørenskog-selskapet Playworld om bygging av et 2.200 kvadratmeter stort trampoline- og aktivitetssenter i den delen av bygget der kulturhuset holdt til før, altså mellom hotellet og Skårersletta. Planen er at dette tilbudet åpner i løpet av våren/sommeren neste år, konstaterer Jørgen Lund Solvei.

I denne delen av senteret skal også Sats etablere nytt treningssenter i på 1.700 kvadratmeter og med store vinduer ut mot gateplan. Deretter følger altså nye spisesteder med kafeer på rekke og rad, riktignok med en Nille-butikk innimellom – de fleste med planlagt åpning i mars neste år:

Burger King og Jordbærpikene, kommer tilbake til Triaden i splitter nye lokaler. Espresso House (åpner trolig allerede noen uker etter delåpningen i november).Det er høyt under taket i lokalet til Espresso House, noe som gjør det mulig med en egen mesanin og dermed to plan inne i kaffebaren.

French Taco, et helt nytt konsept som etablerer sitt første serveringssted på Triaden. I tillegg kommer det en stor, etnisk frukt- og dagligvarebutikk i regi av en av gründerne bak Keiser-konseptet, som holder til i Lillestrøm og på Jessheim, opplyser senterdirektøren.

Han er godt tilfreds med miksen av serveringssteder, og legger ikke skjul på at det var litt ekstra stas å få hanket i land kontrakten med Espresso House, som med over 500 utsalg i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Tyskland er blitt en av Nordens største kaffebarkjeder. Vi har sett at svært mange har etterlyst nettopp dette tilbudet, så det er deilig å kunne gå ut med denne nyheten, smiler Jørgen Lund Solvei.

I tillegg er en rekke nye butikker og konsepter på vei inn i andre og tredje etasje av det nye senteret. Aller størst er Sport Outlet, som fredag overtok et lokale på over 2.000 kvadratmeter på plan 2, og som åpner i november. Disse butikkene skal også inn i den nye delen av senteret; Anton Sport; Clas Ohlson; Barnas Hus. Dessuten gjenåpner altså Nille på Triaden, med beliggenhet mellom Jordbærpikene og Espresso House.

Også kleskonseptene Brando Kids, samt Brando Man & Woman, bubble tea-konseptet Boba Cha, Sunkost og Yummi Heaven er blant nyhetene når senteret delåpner i november, mens Baker Nordby åpner litt etter dette.


Jørgen og Eystein Skårersletta
Driftssjef Eystein Henriksen (t.v.) og senterdirektør Jørgen Lund Solvei gleder seg til nye Triaden står helt ferdig neste høst. Foto; Torstein Davidsen, Romerikes Blad