Trippel idrettsglede - hils på våre sportsbutikker

På Triaden er vi så heldige at vi har hele tre flotte sportsbutikker

Hos Anton Sport, Sport Outlet og Aya Sport finner du det meste av det du trenger. Perfekt for sportsentusiaster, mosjonister og aktive kunder, som setter pris på et bredt utvalg av kvalitetsutstyr og sportsklær. I tillegg møter du kunnskapsrike ansatte som gir personlig service og rådgivning, uansett hvilket aktivitetsnivå du ønsker å legge deg på.

Butikksjef Kristian (med pokalen til høyre i bildet) er stolt over teamet som tilbyr en førsteklasses service til butikkens kunder
Kaja, Daniel og resten av teamet hos Anton Sport gir ønsker deg velkommen innom butikken i 2.etg.

Anton Sport

tilbyr et imponerende utvalg førsteklasses sportsklær, sko og utstyr. Noe som gjør butikken til det ultimate stoppested for sport og friluftsliv!

Her møter du butikksjef Kristian og andre dedikerte ansatte som er lidenskapelige og kunnskapsrike, og ikke minst klare til å gi deg nyttig veiledning. Trenger du for eksempel nytt skiutstyr, har de en egen spesialist som kan gi deg råd om dette.

Anton Sport Triaden ble nylig kåret til «Årets servicebutikk» av kjeden, og i juryens begrunnelse trekker man frem bla. strålende kundeservice, fagkompetanse og strøken butikk, som viktige faktorer for at nettopp denne butikken gikk av med seieren. Veldig fortjent!

Møt Stian Ellefsen. Gutten med over 10 års fartstid og bred erfaring innen sport og fritid. Gutten som har preppet mer ski og sykler enn de aller ivrigste har mil i beina. Hos Anton Sport kan du være trygg på at du får det du trenger, og kanskje det aller viktigste, den gode oppfølgingen etter.
Butikksjef Linn og resten av teamet hos Sport Outlet, ønsker deg velkommen innom i butikken i 3.etg.

Sport Outlet

er en av de største butikkene på senteret, med sine 2000 kvadratmeter sentralt plassert i 3 etasje. Dette er destinasjonen for rimelige sportsklær, sko og utstyr.


Her møter du Linn og teamet hennes, som bla. tilbyr kjente merkevarer som Berghaus, Craft, Bjørn Dæhlie, Tufte og Kari Traa til nedsatte priser.

Butikken lever virkelig opp til uttrykket «Smart handel til bare lave priser».

Her viser Linn noe av det store utvalget Sport Outlet har
Mina og hennes kollegaer ønsker deg velkommen til Aya Sport i 3.etg.

Hos AYA Sport

I 3. etasje er det Kim Andrè som er sjefen. Her finner du en mengde kjente merkevarer og det meste du trenger av sportsutstyr til de ulike sesongene.

Kim Andrè forteller at målet er å være en fullsortiments sportsbutikk, men også å kunne gå egne veier i sportsverden.

Navnet AYA har flere opprinnelser og kan ha ulike betydninger, men en av de er "Fly raskt" og dette er butikkens visjon i sportsverden. Vær og trender endrer seg fort og da er man hele tiden nødt til å tilpasse seg og være raske i omstillingene, sier Kim-Andrè.

Hos Aya Sport finner finner du et godt utvalg av ulike merkevarer