Fest på sletta - gratis folkefest på Triaden 24.-25.mai

Folkefesten på Triaden arrangeres i samarbeid med Lørenskog Kommune i forbindelse med den offisielle åpningen av Skårersletta.

Fredag 24.mai

Ca.kl. 17.30 - 19.00 - "Urørt" Lørenskog Talenter med storband

Ca. kl. 19.00 - 20.15 - Ole Børud med storband

Ca. kl. 20.30 - 21.30 - Bjelleklang

Ca. kl. 21.45 - 23.15 - Blodsbrødre


Lørdag 25.mai

Kl.12.00 - 15.00 - Barneunderholdning

Ca. kl. 15.00 - 17.30 - Jazz i teltet

Kl. 18.00 - 18.45 - ÅPNINGSSHOW SKÅRERSLETTA 70

Ca. 19.15 - 20.30 - Teigens Tropper (Jan Teigen tribute)

Ca. 20.45 - 21.45 - Simply the best (Tina Turner tribute)

Ca. 22.00 - 23.30 - Loveshack

Ole Børud til Fest på sletta

Ett Fett Storband slår seg sammen med vokalist Ole Børud og presenterer en konsert med god groove, tøff funk, en dæsj soul og gromme akkorder!

Ole Børud bør være godt kjent for det norske konsertpublikummet. Med hjertet i soul- og funk-tradisjonen har han i en årrekke turnert for fulle hus både i Norge og Europa. Ole er også svært populær i Japan, og har spilt mange konserter på The Cotton Club i Tokyo. Populariteten her hjemme tok seg ytterligere opp etter at han deltok i Stjernekamp på NRK i 2018 - hvor han kom på 2.plass.

Ett Fett Storband har siden 1988 vært det ledende storbandet på Nedre Romerike, og kjennetegnes av allsidighet og profesjonalitet. Bandet har jobbet med utallige musikere, dirigenter og artister, og har kunnet tilby publikum mange og varierte musikkopplevelser opp gjennom årene. Noen av landets fremste musikere er i bandet! 🎸🎼🥁🎤

Med hitter som: Gud hvor du er deilig, Feit, Gummihatt-Swing, Hyttetur, Rød Rød Vin, Mercedes Benz og mange flere er Bjelleklang Norges ledende vokalgruppe!


Bjelleklang er mer enn klare for å spre vokalglede og humor til det Norske folk! I velkjent stil kombinerer de sanger som fremføres i ren a cappella-stil med sanger akkompagnert av gitarer, et utall av rytmeinstrumenter og mer utradisjonelle instrumenter som stekepanne og nattpotte(!)

Gå ikke glipp av muligheten for en konsert med en av 90-tallets mest selgende norske grupper med «allsanggaranti»!

Blodsbrødre til Fest på sletta-Triaden!

BlodsBrødre er et høykvalitetsband med stor underholdningsverdi som leverer ekte norsk rock. De beste låtene fra de beste artistene fremført av det beste bandet. Bandet har turnert festivaler, klubber og firmafester landet rundt siden 1997.

Norske klassikere sørger for stor stemning i et hvert lokale som er klar for en fest, og særlig fremført som BlodsBrødre-versjoner. Leveringen er tro mot og ofte bedre enn originalene. Dette er en sann hyllest til norsk rocks historie.

Når du snubler hjem fra en konsert med BlodsBrødre vil du ikke savne en eneste rockehit, eller et eneste kjent refreng fra norsk-på-norsk hitskatalogen.

BARNESHOW LØRDAG 25. MAI FRA KL.12-15.

Tre timer med barneunderholdning utenfor Triaden på øvreplass v/gamleveien.

Ta med barna på en opplevelsesrik dag! Det blir trylling, Bingo & Bluey show, glitterpikene kommer, ballongfigurer lages av flinke ballongklovner og du får muligheten til å hilse på Bluey & Bingo!🤍

Bluey møt og hils 12.00 - 12.30

Trylleshow med tryllekunstner Virrvarr 12.30 - 13.00

Bluey Show 13.00 - 13.20

Bluey møt og hils 14.00 - 14.30

Tryllekunstner Virrvarr 14.30 - 14.45

Gratis ballongfigurer og glittertatoveringer fra kl.12-15.

Velkommen!💚

Jazz i teltet.

Fra ca kl. 15.00-17.00.

Med selvskrevne arrangementer, mye fra «The Great American Songbook», har vi laget et spennende, annerledes og publikumsvennlig konsept med stor variasjon, men samtidig en rød tråd gjennom det hele. Kjære og kjente perler krydret med dixie-aroma og marinert i kjærlighet!

Et showband med glad energi og vakker dyphet.

Bandet består av 7 erfarne musikanter og en vokalist, med lang fartstid og bakgrunn fra storband og småband.

Helene Edler Lorentzen er oppvokst i Oslo, men har vært bosatt i Lørenskog siden 1998. En allsidig vokalist men stort spenn i stemmen fra dyp alt til lys sopran. Helene fanger publikum med sitt scenetekke, humor og varme, og leverer nydelig sang med en vakker stemme som målbinder lytterne og gjør salen stille..

Bandets medlemmer

• Helene Edler Lorentzen – vokal

• Tron Syversen – piano

• Jan Petter Skogen – trombone

• Bjørn Asper – trompet

• Tron Lauman – klarinett/sax

• Kurt Farstad – gitar

• Rickard Johannesson – bass

• Petter Lundby Nilsen– trommer

Lørdag kl.18.00 - 18.45.

Åpningsshow i regi av Lørenskog Kommune på

Skårersletta 70.

Lørdag kl 19.15 - 20.30.

Teigens Tropper - Jahn Teigen Tribute

Bandet er satt sammen av Jahn Teigens gitarist gjennom hele hans karriére, Svein Dag Hauge. På alle Teigens hits, fra Min første Kjærlighet til Optimist og Det vakreste som finns, er det Hauges gitar du hører. På alle hans turneér og de fleste plate-innspillinger, var Hauge Jahn Teigens første valg. Svein Dag Hauge er også kjent som gitaristen i Lava og for en lang rekke av Norges fremste artister.

Med i bandet er også Per Hillestad, Lavas trommeslager i alle år og norges mest benyttede studio-trommeslager. Terje Støldal, en av norges mest brukte bassister, med bl. a Henning Kvitnes, Trine Rein, Jahn Teigen, Odd Børretsen og Lars Martin Myhre. På keyboard finner vi Marcus Nilsen. Han er mannen bak mye av musikken du hører på Maskorama, han spilte på Teigens musikal, Optimist og er en svært flittig benyttet bakmann.

Vokalist Martin Kristiansen er så heldig å få synge Teigens Låter med denne kremgjengen🥰

(Med tillatelse fra Teigen Total AS)

Foto: Arne Hauge

Simply the best- Tina Turner tribute!

Kl. 20.45 - 21.45.

Velkommen til et forrykende musikalsk show basert på Tina Turners musikk!

Opplev Norges ukronede souldronning Christine Meyer som «The Queen of Rock’n’Roll». Med seg har hun et ensemble på åtte under ledelse av Geir Langslet, en av Norges mest meritterte kapellmestre.

Gled dere til å bli tatt tilbake til 60-tallet og tiden med Ike Turner, videre gjennom 70 og 80 -tallet, og helt frem til 90- tallet. Showet tar deg med på en utrolig variert musikalsk reise med Tina Turners aller største hitts og leveres i Skinn, latex, glitter & glam

Du får høre : Proud Mary, Private Dancer, Typical Male, We Don’t Need Another Hero, What’s Love Got To Do With It, Steamy Windows, Disco Inferno og mange mange flere. I tillegg får du servert hennes mest kjente duetter, med noen av rockeverdenens aller største artister, Bryan Adams, David Bowie og Eric Clapton.

Både sangere, dansere og musikere vil gi deg en fantastisk musikalsk opplevelse, med en variasjon få andre artister kan vise maken til: Fra rock’n roll, via soul og disco, til 80 - tallets svulstige pop- hits, videre til filmmusikk fra store filmklassikere, og i tillegg - en liten svipp tur innom country.

Tina Turner - Simply the best garanterer deg en fantastisk stund med sang og musikk fra en av verdens aller største artister

Loveschack - lørdag kl.22.00 - 23.30

Med nærmere 2000 konserter i sin karriere så langt snakker vi om et av Norges aller mest aktive band.

Det som begynte som en gjeng som bare ville spille litt sammen har blitt så mye mer enn gutta i Loveshack noensinne kunne drømme om. 25 års Jubileum ble selvsagt, tradisjonen tro, feiret på et utsolgt Rockefeller, Oslo lørdag 11.november i 2023. Der fikk 1350 svette, blide, syngende og dansende publikummere oppleve et band i storform.

Loveshacks evne til å angripe hver konsert som om «at dette er den beste konserten vi noensinne skal gjøre» har ført til at de har blitt publikumsyndlinger enten det har vært private events, klubbjobber, afterski, studentfester, eller festivaler.

Re-booking har blitt regelen, fordi Loveshack gjør alt de kan for å unngå unntaket. Alltid! Nye folk og fjes som skal omvendes og oppleve 80-tallsgospelet slik bare Loveshack kan servere det.

Historien om Loveshack er på langt nær slutt. Den har bare såvidt begynt. Følg med, følg med. Bandet er klare for 2024!

Loveshack er og har alltid vært:

Svein (leadvokal/gitar), Aslak (leadvokal/bass), Ole (trommer/vokal), Christian (keyboards/vokal), og Ken (gitarhelt/vokal)