Meny
 

Trampolinepark til Triaden

Senterleder Jørgen Lund Solvei (bak) skrev onsdag kontrakt med Frode Larsen (t.v.) og Geir Rønninge

SIGNERING: Senterleder Jørgen Lund Solvei (bak) skrev onsdag kontrakt med Frode Larsen (t.v.) og Geir Rønningen i Lørenskog-selskapet Playworld om bygging av trampoline- og aktivitetssenter på Triaden. Foto: Privat

Kontrakten er signert og vi kan bekrefte at Triaden Lørenskog Storesenter vil få et trampoline- og aktivitetssenter på 2.800 kvadratmeter.

Når det gjelder hvilke butikker og spisesteder som skal inn på Triaden, holder Solvei fortsatt mange av kortene tett til brystet.

 

Han slipper likevel én stor nyhet: Onsdag denne uka signerte senterlederen nemlig kontrakt med Lørenskog-selskapet Playworld om bygging av et 2.800 kvadratmeter stort trampoline- og aktivitetssenter i den delen av bygget der kulturhuset holdt til før.

 

Dette blir en viktig del av den nye profilen vår som opplevelsessenter, og vi ser på Playworld som en veldig spennende aktør som Thon-gruppen også ser for seg et videre samarbeid med, sier han.

 

Lørenskogingen Frode Larsen er tilrettelegger i det nye selskapet og kontaktperson i Norge for Malmö-baserte SPI Global Play, som også blir leverandør av utstyr til anlegget.

 

– I tillegg til trampolineparken, legger vi opp til en rekke ulike aktiviteter fra lekeland og Ninja-bane til Norges første Skyrider; en slags berg-og-dal-bane der man henger i en sele og følger en bestemt bane flere meter over bakken. Kafe, barnepass og bursdagsrom blir det også her, forteller Larsen.

Sist endret - 21 juni 2019