Trygg handel

Triaden har innført en rekke tiltak for å skape en trygg handleopplevelse for våre kunder.

På Triaden har vi iverksatt flere hygieneregler og smitteforebyggende tiltak på senteret, og økt renholdet og vaskerutiner i fellesområder.

Våre kunder har god plass på senteret og vi oppfordrer alle besøkende om å holde seg til helsemyndighetens anbefalinger om avstand og størrelser på grupper. Dette informeres om på senteret.

30.10.20 innførte Lørenskog kommune nye smittevernstiltak. Nå er det påbudt med munnbind på alle offentlige plasser, også hos oss på Triaden. Barn under 12 år trenger ikke gå med munnbind. Det er også lagt inn unntak fra regelen om bruk av munnbind for ansatte som kan overholde en meter eller det er iverksatt smitteverntiltak som visir eller skillevegg.

Dersom du besøker oss og har glemt munnbind kan du få ett gratis av oss. Dette kan hentes hos Kremmerhuset, Narvesen, Krogh Optikk og i Informasjonen.

Vi oppfordrer alle besøkende til god håndhygiene når de handler på senteret. Ved inngangene og rundt i senteret vil du finne antibac.

Sammen skaper vi trygg handel

Thon Eiendom er opptatt av sikkerheten til våre kunder og ansatte på våre kjøpesentre. Les mer om hvordan vi skaper trygg handel.

to personer med munnbind
to personer med munnbind