Meny
 

søker flere selgere


Er du tillitsvekkende, blid og inspirerende i kontakt med kunder? Trives du med salg? Er du i tillegg interessert i interiør og trender?

 

Kid på Triaden søker 1 til 2 nye butikkmedarbeidere i 11% stilling. 

 

Kid er en inspirerende og moderne butikk, med et bredt og spennende vareutvalg innen interiør. Som medarbeider er du vårt viktigste ledd mellom vår innbydende butikk og kunden, hvor ditt viktigste oppdrag er å skape gode kundeopplevelser gjennom å inspirere og å veilede.

 

Dine hovedoppgaver vil være:

* Salg og kundeservice

* Klargjøring til kampanje, vareplassering og varepåfylling

* Annet forefallende butikkarbeid

 

Du vil jobbe i en levende butikk med stadige fornyelser. Dette gjør at stillingen er fysisk krevende og at hverdagen er preget av høyt tempo. Vi er derfor avhengige av dedikerte og fleksible medarbeidere som tar ansvar og som klarer å bidra med alle butikkrelaterte oppgaver.

 

Våre forventninger til deg: 

Aller viktigst -du må ønske å jobbe i butikk og med salg. I tillegg har du erfaring fra butikk, men det er ikke et krav. Du er utadvendt, finner det naturlig å ta kontakt med kundene og har et godt humør som smitter over både på kunder og kolleger. Du har det gøy når du er på jobb. Samtidig tar du ditt ansvar på alvor og sørger alltid for at oppgaver blir løst med høy standard og på en slik måte det var bestemt. 

 

Alle våre medarbeidere må ha fylt 18 år og snakke flytenden norsk. 

 

Ved spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med Anne Rehman,

tlf. 99307639.

 

Oppstart etter avtale.

Søknad med CV sendes snarest innen søndag 24. februar 47013bl@kid.no