Bli en del av et helt nytt frisørkonsept

Föhn Hairstudio revolusjonerer frisørbransjen med et unikt konsept som gir kundene muligheter og valg de ikke får andre steder.

2.kvartal 2020 starter vi opp vårt nye konsept i alle våre salonger. Design Haircare AS og AB Klipp AS blir da omprofilert til vårt nye brand og konsept; Föhn Hairstudio.

Konseptet er blitt ekstremt godt mottatt av kundene og er samtidig gøy for frisøren å arbeide med. Bli med å arbeide med et lekent og nyskapende konsept, i et arbeidsmiljø med fokus på å ta vare på hverandre, faglig utvikling og det å trives på jobb.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Vi ser etter deg som har sans for kvalitet i arbeidet og liker å gi kundene det lille ekstra fremfor raskest mulig opplevelse til lavest mulig pris. Og er du samtidig en lagspiller er vi trygg på at du vil passe inn hos oss.

Hvilke krav stiller vi?

  • Flytende norsk språk
  • Norsk/nordisk fagbrev

ARBEIDSTID:

Du kan arbeide heltid eller deltid. Avhengig av type stilling blir din garantilønn fra gjeldende tariff sats og helt opp til kr. 250,- pr time. Du kan selv velge type stilling. Vi har stillinger som tilbyr en jevn fordeling mellom dag og kveld/helg og stillinger hvor man arbeider kun kveld og helg om det er ønskelig.

ANNEN INFO:

Föhn Hairstudio består av det som i dag er kjent som DHC - No. 1 På Hår (Design Haircare).

DHC´s premium frisør-opplevelser har vært et høyt elsket konsept siden etableringen i 1985 og kundemassen er enorm. Nå som DHC omprofilerer seg til nytt brand og går inn i fremtiden med et nytt konsept blir dette en ny spennende reise for selskapet med mål om å etablere seg mange nye steder de kommende årene.

Også med nytt konsept sitter vår kjærlighet til faget og vår kultur som nyskapende og omsorgsfull bedrift i veggene, noe vi både er stolte av og sikre på at våre fremtidige kolleger vil oppleve som en motivasjonsfaktor.

Om stillingen

Stillingstittel
Medarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
Heltid eller deltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Snarest
Nettside
Besøk nettsted

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10.00 - 19.00